Lokal kandidat til Folketinget – Pia Thorsen

Når Folketingsvalget kommer, kan der stemmes på en kandidat fra Mors, Pia Thorsen er nemlig kandidat for Enhedslisten. På Mors og i Nordjylland kender I allerede Pia. Hun var også opstillet til kommunal- og regionsrådsvalgene i 2021 endda som spidskandidat for Enhedslisten til kommunalvalget på Mors.

I den lokale debat er Pias stemme velkendt. Hun kommenterer ofte på kommunalpolitikken med læserbreve, og skal der organiseres en lokal demonstration, er Pia den, der får det til at ske.

Som bosiddende på Mors ville Thisted-kredsen være oplagt. Men som Pia siger det: ”Vi har allerede en knald go’ kandidat med Berit Raldin i Thisted-kredsen.” Derfor bliver hun opstillet i den ledige Frederikshavn-kreds. Men hendes navn kan man også finde på stemmesedlen for Mors. Pia har sammen med de andre kandidater for Enhedslisten i Storkreds Nordjylland planlagt valgkampen. Og vi kan godt afsløre, at hun får travlt. Enhedslisten Nordjylland har Peder Hvelplund og Astrid Vang Hansen i spidsen for valgkampen.

I Folketinget vil Pia primært to ting: Bekæmpe uligheden og sætte turbo på klimakampen. Pia forklarer: ”Klimakamp og bekæmpelse af den globale ulighed hænger sammen. Det er det globale syd, der betaler prisen for at vi i Danmark udleder meget CO2. Med Paris-aftalen skal vi nå målet om at være klimaneutrale i 2050. Det kræver, at nogen er villige til at lave planer, der holder”.

Kandidater i Storkreds Nordjylland:

  1. Peder Hvelplund
  2. Astrid Vang Hansen
  3. Susanne Flydtkjær
  4. Runa Friis Hansen
  5. Berit Raldin
  6. Malene Ingwersen
  7. Stine Rye Andersen
  8. Pia Thorsen
  9. Janne Toft Lind