Om Enhedslisten Morsø

Om Enhedslisten Morsø

– en afdeling med hjerte & mod
Enhedslisten Morsø er en lille afdeling i et stort parti. Vi er 16 medlemmer (august 2021) og et arbejdsudvalg på 7 mennesker. Arbejdsudvalget er valgt af generalforsamlingen.

I 2021 skal vi blandt andet bruge vores kræfter på at stille op til kommunalvalget i november – herunder at arbejde med vores kommunale mærkesager.

Vi kan sagtens være flere. Der er plads i Enhedslisten Morsø til alle, der er enige i Enhedslistens politik. Du kan være alt fra temmelig passiv til temmelig aktiv, og du vælger selv, hvilke arrangementer, møder og aktioner, du vil deltage i. Vi er lige pt. godt dækket ind med kandidater til kommunalvalget. Men alle er velkomne til arbejdsudvalgsmøderne og i forbindelse med KV21 er der også brug for hjælp og opbakning – lige fra at komme med gode kommentarer på Facebook eller i læserbreve, til at putte foldere i postkasser.

Er du interesseret i at høre mere om Enhedslisten i Morsø eller på landsplan? Så kontakt afdelingens kontaktperson, Poul Sørensen (Se kontaktinformationerne her) og få en uforpligtende snak om Enhedslisten og vores arbejde.