Nu 6 kandidater på listen

Listen vokser og Enhedslisten Morsø igen klar til at melde nye kandidater ud til valget til kommunalbestyrelsen i november. Nu er der 6 kandidater på listen, som stadig er åben.

De 3 nye kandidater er Ole Lajgaard, Steen Klærke og Kjeld Bøcker.

Ole Lajgaard er 34 år og bor i Nykøbing. Han arbejder som ufaglært i vinduesindustrien, og han er aktiv i fagforeningen 3F.
Generelt er Ole imod højredrejningen i samfundet og sætter værdier som menneskerettigheder og minoritetsbeskyttelse højt. Derfor vil han arbejde for at mindske magtmisbrug og korruption med mere demokrati og borgerinddragelse i kommunen.

Steen Klærke, Øster Assels, har arbejdet som folkeskolelærer i 43 år. Han har været politisk aktiv i de sidste 40 år. Derudover er han aktiv i Strømpehuset i Øster Assels og i foreningen Samklang, der arbejder med integration og samvær for nye danskere.
Steen Klærkes hovedinteresser er kampen for befolkningstilvækst på landet og i landsbyerne samt den stigende bekymring hos mange mennesker over tilbagegangen for de vilde dyr og vilde blomster.

Kjeld Bøcker, Nykøbing, har arbejdet med computerteknologi siden computerens barndom. Han er selvlært og har arbejdet for store virksomheder både i Danmark og i udlandet samt for flere fagforeninger.
Kjeld har altid været engageret i mange ting, og han ved at gode idéer skal næres. Derfor er det vigtigt, at kommunen støtter op ildsjæle og iværksættere, der prøver at skabe nye aktiviteter.
Som kørestolsbruger kender Kjeld til problemerne for fysisk handicappede. Han vil arbejde for bedre tilgængelighed for fysisk handicappede, hvor de skal i kontakt med myndigheder, institutioner og andre steder.

Enhedslisten har nu en stærk og bred liste. Kandidaterne arbejder på højtryk sammen med de øvrige medlemmer for at få valgprogrammet endeligt klar.